IBANC Software voor judoclubs en judoverenigingen

Wilt u veilig en gemakkelijk uw contributie en toernooigelden incasseren? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (éénmalig) heeft u een gebruiksvriendelijke tool voor judoclubs en judoverenigingen, waarmee u foutloos uw incasso- en betalingsbatches kunt aanmaken. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw banknummers, namen en bedragen beheren en SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren.

Judo bond Nederland ging u voor


IBANC wordt al door vele andere judoverenigingen gebruikt om bijvoorbeeld contributies en toernooigelden te innen en om batchbetalingen mee uit te voeren. Zelfs de KNJB heeft voor IBANC gekozen. Voor IBANC geldt een eenmalige aanschaf, waardoor de kosten laag blijven, terwijl u kwalitatief het beste product koopt. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als beste en veiligste SEPA software.

IBANC en judoverenigingen

Waarom IBANC?


Gemakkelijk en snel contributie en lesgeld innen van uw leden.
Een goed supportteam zit voor u klaar.
Overdraagbaar naar nieuwe penningmeester/secretaris.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Judo en IBANC

Ervaar IBANC


Gebruikt u nu eigen boekhoudsoftware of Excel voor het maken van groepen te incasseren of te betalen bedragen dan kunt u deze informatie probleemloos in IBANC zetten.

Voor meer informatie kunt u naar onze Excel naar SEPA pagina. IBANC neemt de door u gekozen indelingen over zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk ClieOp-bestanden te converteren.