IBANC Software voor converteren van bestanden naar SEPA XML

Zoekt u naar een effectieve manier om uw oude Microsoft Excel bestanden te kunnen converteren naar SEPA XML PAIN bestand? IBANC is de oplossing, u kunt met iedere versie van de IBANC software uw Excel bestand importeren en verwerken. Maar ook als u geen Excel heeft kunt u eenvoudig uw bestand aanmaken via bijvoorbeeld het adresboek van IBANC. Met de incasso-/betalingssoftware van IBANC heeft u de veiligste en gebruiksvriendelijkste tool voor al het betalingsverkeer. Overtuig uzelf en probeer onze gratis proefversie.

Vele organisaties gingen u al voor


IBANC werkt zo gemakkelijk, dat u al binnen één uur aan de slag kunt. U hoeft alleen te zorgen dat in het eerste veld van iedere kolom een korte omschrijving staat. Mede dankzij deze functionaliteiten wordt de software aanbevolen door alle Nederlandse banken en zijn wij nu de grootste leverancier van incasso-/betalingssoftware in de SEPA-zone. U kunt al met onze kwalitatief hoogwaardige software aan de slag vanaf een éénmalig bedrag van €239,- (excl. BTW). Bij eventuele vragen staat ons supportteam voor u klaar!

Logo van Microsoft Excel

Waarom IBANC?


Veiligheid en betrouwbaarheid getest.
Alle informatie wordt lokaal opgeslagen.
Overdraagbaar aan eventuele opvolger.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Voorbeeld van Excel werkmap

Ervaar IBANC


Gebruikt u nu eigen boekhoudsoftware of excel voor het maken van groepen te incasseren of te betalen bedragen dan kunt u deze informatie probleemloos in IBANC zetten. IBANC neemt de door u gekozen indelingen over zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV en Clieop-bestanden en het is mogelijk andere gangbare bestandsformaten te converteren.