IBANC Software voor ingenieursbureaus

Wilt u veilig, gemakkelijk en snel het betalingsverkeer doen voor uw ingenieursbureau? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (éénmalig) heeft u een tool waarmee u volledig controle heeft over uw betalingsverkeer en hoeft u verder geen nieuwe boekhoudsoftware te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren. Met deze software voldoet u aan de SEPA regel- en wetgeving.

Vele ingenieursbureaus zijn u voor gegaan.


IBANC is uitermate geschikt en wordt al door vele ingenieursbureaus gebruikt om hun betalingsverkeer mee te organiseren volgens de SEPA regel-en wetgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij u bank.

ingenieur en IBANC

Waarom IBANC?


Geschikt voor grote aantallen incasso’s en betalingen.
Een goed supportteam zit voor u klaar
Ingericht op internationale transacties
Geschikt voor Windows, Apple & Linux
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Ingenieursbureau en IBANC

Ervaar IBANC


Gebruikt u nu eigen boekhoudsoftware of excel voor het maken van groepen te incasseren of te betalen bedragen dan kunt u deze informatie probleemloos in IBANC zetten. Voor meer informatie kunt u naar onze Excel naar SEPA pagina. IBANC neemt de door u gekozen indelingen over zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk ClieOp-bestanden te converteren.