Probleemloos wereldwijd betalen met IBANC

SEPA en Wereldbetalingen in XML
IBANC is gebouwd op de kennis en ervaring die in 20 jaar is opgedaan. IBANC genereert betaal- en incassobestanden in XML PAIN-formaat - de industriestandaard - zodat u probleemloos uw batches kunt aanleveren bij uw bank. IBANC heeft interne controles die de gegevens valideert. Mede hierdoor is het omzetten van BTL91, ClieOp, Excel (en meer) naar een XML-bestand voor uw bank eenvoudig.

Van BTL91 naar CGI XML: de industriestandaard ISO 20022
Het BTL91-formaat is bedoeld voor het aanbieden van wereldbetalingen (non-SEPA) bij uw bank. Dit BTL91-formaat bestaat al lange tijd, en is in het tijdperk van XML verouderd. De opvolger is ISO 20022, gestandaardiseerd in SWIFT CGI-XML pain.001.001.03. SWIFT CGI XML is bij een aantal banken reeds in gebruik. Iedere bank heeft zijn eigen tijdlijn om het gebruik van het nieuwe formaat te introduceren. Bij ABN AMRO is dat bijvoorbeeld juli 2022; bij Rabobank is het nieuwe formaat reeds verplicht (Generic Payment File).

Zoekt u een eenvoudige en complete oplossing waarmee u deze SWIFT CGI-XML bestanden kunt aanmaken vanuit MS Excel, CSV of direct vanuit de software zelf? IBANC is een veelzijdige tool die zelfs uw verouderde BTL91-bestanden probleemloos omzet naar het nieuwe XML-bestandsformaat.

Meer weten over IBANC en de Wereldbetalingen-module? Neem gerust contact met ons op.

Waarom IBANC


Geschikt voor al uw betalingen en incasso’s.
Zo gebruiksvriendelijk dat u al binnen één uur aan de slag bent.
Aangeraden door alle banken in Nederland.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, BTL91, ClieOp03, XML en andere gangbare formaten.

xml conversietool

Ervaar IBANC


Gebruikt u nu eigen boekhoudsoftware of bijvoorbeeld Excel voor het maken van groepen te incasseren of te betalen bedragen, dan kunt u deze informatie probleemloos in IBANC zetten. De IBANC software neemt de door u gekozen indelingen over, zodat er geen informatie verloren gaat. Hiernaast treft u een voorbeeldvideo van het aanmaken van een incassobatch met gegevens uit Excel. IBANC accepteert ook andere gangbare bestanden, zo is het mogelijk BTL91 en ClieOp te converteren.