IBANC SEPA Software

IBANC is gebouwd op de kennis en ervaring die is opgedaan met het bekende ClieOpatra. Het XML-formaat heeft meer velden dan het ClieOp03-formaat en het biedt ook de mogelijkheid om een groter aantal karakters in te voeren. XML-bestanden kunnen daarom vijf tot tien keer groter zijn dan ClieOp03- of BTL91-bestanden. XML PAIN.001.001.003 wordt gebruikt voor betaalbestanden in Nederland en XML PAIN.008.001.002 worden gebruikt voor incassobestanden. De IBANC Software genereert beide bestanden zonder fouten, zodat u probleemloos uw bestanden kunt aanleveren bij uw bank.

Vele bedrijven gingen u voor


De Betaal Vereniging Nederland heeft 'Implementation Guidelines' opgesteld, waarin beschreven staat hoe SEPA transacties in XML formaat aangeleverd dienen te worden. Met IBANC SEPA software kunt u deze bestanden gemakkelijk en foutloos aanmaken; de IBANC software zal automatische controles uitvoeren op het door u aangemaakte bestand. IBANC wordt aangeraden door alle banken in Nederland. Converteren van Excel of Clieop bestanden naar het SEPA XML formaat wordt volledig ondersteund in IBANC.

XML convertietool

Waarom IBANC?


Geschikt voor al uw SEPA betalingen en incasso’s.
Zo gebruiksvriendelijk dat u al binnen één uur aan de slag bent.
Aangeraden door alle banken in Nederland.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

xml convertietool

Ervaar IBANC


Gebruikt u nu eigen boekhoudsoftware of bijvoorbeeld Excel voor het maken van groepen te incasseren of te betalen bedragen, dan kunt u deze informatie probleemloos in IBANC zetten. De IBANC software neemt de door u gekozen indelingen over, zodat er geen informatie verloren gaat. Hiernaast treft u een voorbeeldvideo van het aanmaken van een incassobatch met gegevens uit Excel. IBANC accepteert ook andere gangbare bestanden, zo is het mogelijk ClieOp te converteren.