IBANC Software voor ziekenhuizen

Met de incasso- en betalingssoftware van IBANC heeft u een veilige en gebruiksvriendelijke tool, voor al het betalingsverkeer van uw zorginstelling. IBANC is de betaal- en incassohub, die wordt aangeraden door alle Nederlandse banken. Met IBANC beheert u al uw betalingsverkeer op een veilige en verantwoorde wijze, zonder dat de betalingsgegevens bij een derde partij komen te liggen.

Vele ziekenhuizen gingen u voor


IBANC is uitermate geschikt voor ziekenhuizen en wordt gebruikt om al het betalingsverkeer te organiseren, uiteraard volgens de SEPA regel-en wetgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank. De multi-functionele invoer van betaalgegevens zorgt ervoor dat u gemakkelijk en effectief kunt werken met IBANC.

Ziekenhuis incasso betaling

Waarom IBANC?


Geschikt voor grote aantallen incasso's en betalingen.
Gegarandeerd veilig, getest door meerdere banken en multinationals.
Meerdere versies beschikbaar, waaronder een uitgebreide servereditie.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

ziekenhuis incasso betaling

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen, zodat er geen informatie verloren gaat. Daarnaast accepteert IBANC ook alle andere gangbare bestanden en het is mogelijk ClieOp te converteren.