IBANC Software voor zangkoren

Met de SEPA incasso en betalingssoftware van IBANC heeft u een veilige en gebruiksvriendelijke tool voor al het betalingsverkeer van uw koor. Het innen van bijvoorbeeld de contributie gaat gegarandeerd goed en batchbetalingen zijn met een paar muisklikken aangemaakt. Door ons goede supportteam en de kwalitatief goede software wordt IBANC aangeraden door alle Nederlandse banken als onafhankelijke SEPA oplossing.

Vele zangkoren gingen u voor


IBANC werkt zo gemakkelijk, dat u al binnen één uur aan de slag kunt. De software ondersteund verschillende werkwijzes voor SEPA betalingen en incasso's, zodat u zonder problemen uw betalingsverkeer regelt. U kunt al met onze kwalitatief hoogwaardige software aan de slag vanaf een éénmalig bedrag van €239,- (exclusief BTW).

zangkoren

Waarom IBANC?

Geschikt voor betalingen en incasso’s, bijv. voor het innen van de contributie.
Zo gebruiksvriendelijk dat u al binnen één uur aan de slag kunt.
Bij eventuele vragen staat ons supportteam voor u klaar!
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

zangkoren

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen, zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert alle gangbare bestandsformaten en het is mogelijk ClieOp te converteren.