IBANC Software voor uw VvE-beheerkantoor

Met de incasso-/betalingssoftware van IBANC heeft u een veilige en gebruiksvriendelijke tool voor al het betalingsverkeer binnen uw bedrijf. Het uitvoeren van uw incasso’s bij klanten gaat gegarandeerd goed. Tevens kunnen batchbetalingen met een paar muisklikken worden aangemaakt.

VvE beheerkantoren door heel Nederland zijn u voorgegaan.


IBANC werkt zo gemakkelijk, dat u al binnen één uur aan de slag kunt. Mede daarom wordt de software aanbevolen door alle Nederlandse banken en zijn wij nu de grootste leverancier van incasso-/betalingssoftware in de SEPA-zone. Door de eenmalige aanschaf heeft u aan onze kwalitatief hoogwaardige software geen terugkerende kosten. Bij eventuele vragen staat ons supportteam voor u klaar!

VvE beheer

Waarom IBANC?


Gemakkelijk incasseren van al uw klanten.
Binnen no-time aan de slag met deze effectieve software.
Meerdere rekeningen zijn gemakkelijk te beheren.
De incasso’s zijn eenvoudig in te delen in groepen.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

vve beheer

Ervaar IBANC


Gebruikt u nu eigen boekhoudsoftware of excel voor het maken van groepen te incasseren of te betalen bedragen dan kunt u deze informatie probleemloos in IBANC zetten. IBANC neemt de door u gekozen indelingen over zodat er geen informatie verloren gaat. Voor diegenen onder u die het technisch complex willen maken: IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk Clieop-bestanden te converteren.