IBANC Software voor Verenigingen van Eigenaren

Wilt u veilig en makkelijk de VvE-bijdragen incasseren voor uw VvE? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (eenmalig) heeft u een tool, waarmee u volledige controle heeft over uw betalingsverkeer; u hoeft verder geen boekhoudsoftware te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren. IBANC is de SEPA tool keuze van velen VvE's en wordt ook zo door verschillende partijen actief aanbevolen.

Honderden VvE’s gingen u voor


IBANC is uitermate geschikt voor penningmeesters van VvE’s en wordt gebruikt om alle bijdragen mee te blijven innen. Omdat u IBANC eenmalig aanschaft let u op uw kosten, terwijl u kwalitatief het beste product koopt. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als beste en veiligste SEPA software.

Scoutingbadges

Waarom IBANC?


Gemakkelijk en snel VvE-bijdragen innen van alle bewoners.
Een goed supportteam zit voor u klaar.
Overdraagbaar naar nieuwe penningmeester/secretaris.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Scoutingbadges

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV bestanden en het is mogelijk Clieop te converteren.