IBANC Software voor Volkstuinverenigingen

Wilt u veilig en makkelijk het betalingsverkeer van uw volkstuinvereniging regelen? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (eenmalig, exclusief BTW) heeft u een tool, waarmee u volledige controle heeft over uw betalingsverkeer, u hoeft verder geen nieuwe boekhoudsoftware te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren.

Een groot aantal volkstuinverenigingen ging u in de afgelopen maanden al voor


IBANC is uitermate geschikt voor volkstuinverenigingen en wordt gebruikt om al het betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA wet- en regelgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen en betalingen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als beste en veiligste SEPA software.

tuin

Waarom IBANC?


Geschikt voor betalingen en incasso’s, voor het innen van de grondhuur.
Gemakkelijk overdraagbaar aan een nieuwe penningmeester/secretaris.
Alle banken in Nederland bevelen IBANC als beste en veiligste SEPA software aan.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

tuin

Ervaar IBANC


Gebruikt u nu eigen boekhoudsoftware of Excel voor het maken van groepen te incasseren of te betalen bedragen dan kunt u deze informatie probleemloos in IBANC zetten. IBANC neemt de door u gekozen indelingen over zodat er geen informatie verloren gaat. Voor diegenen onder u die het technisch complex willen maken: IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk ClieOp-bestanden te converteren.