IBANC Software voor Verenigingen

Wilt u veilig en makkelijk te gebruiken tool om de contributies en overige incasso's en betalingen beheren? Met de oplossing IBANC Software kunt u voor uw vereniging al het betalingsverkeer regelen. Vanaf €239,- (éénmalig, exclusief BTW) heeft u een tool, waarmee u volledige controle heeft over uw betalingsverkeer en u hoeft verder geen nieuwe boekhoudsoftware te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren.

Benieuwd wie u voor gingen? Klik snel op uw vereniging : Badminton, Dans, Duiken, Scouting, Tennis, Vechtsport, Voetbal, Volleybal, Yoga.

Een groot aantal verenigingen ging u in de afgelopen maanden al voor


IBANC is uitermate geschikt voor verenigingen en wordt gebruikt om al het betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA wet- en regelgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen en betalingen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als beste en veilige SEPA software.

Verenigingen en IBANC

Waarom IBANC?


Geschikt voor betalingen en incasso’s van al uw relaties.
Binnen één uur aan de slag met deze effectieve software.
IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

IBANC en verenigingen

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. Voor diegenen onder u die het technisch complex willen maken: IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk Clieop-bestanden te converteren.