IBANC Updateservice

De IBANC Updateservice bestaat uit twee gedeelten. Enerzijds zorgen de updates voor een optimale werking en voor het toevoegen van nieuwe functies, inclusief aanpassingen aan SEPA die banken nog gaan doorvoeren. Regelmatig zijn er ook beveiligingsupdates. Anderzijds heeft u recht op support via de telefoon of e-mail. Het supportteam van IBANC helpt u direct verder en lost het probleem snel en efficiënt samen met u op.

Met de IBANC Online Backup- en Overzetservice kunt u een online backup maken en de licentie, inclusief al uw data, overdragen naar een nieuwe computer en/of persoon. Het kan alleen binnen uw eigen organisatie worden overgezet. Indien gewenst helpen wij de nieuwe eindgebruiker graag weer op weg.

  éénmalige update IBANC Updateservice IBANC updateservice extra
Werken met nieuwste IBANC v v v
Versneld incasseren v v v
Support telefoon/email 1 dag update assistentie 12 maanden 12 maanden
Online Backups x x v
Overzetservice x x v
Reconciliatie x x v

IBANC module Alle munteenheden

Met de module "Alle munteenheden" kunt u betalingen verrichten naar zowel binnen als buiten het SEPA-gebied, en in elke gewenste munteenheid. De enige voorwaarde is dat het land naar waar u de betaling wilt verrichten IBAN's hanteert. Momenteel zijn dit totaal 68 landen; steeds meer landen maken gebruik van IBAN's.

IBANC kan deze betalingen verwerken in twee gangbare formaten:

  • SWIFT CT-XML
  • BTL-91

Contacteer IBANC voor meer informatie.

Uw IBANC installatie

Door veranderingen bij uw bank en vanuit de European Payment Council wordt het IBANC product zelf continu doorontwikkeld. In deze hoedanigheid zal de versie van IBANC uit 2014 (versienummer 2.0.42 en ouder) ook niet meer ondersteund worden.

Heeft u een vraag met betrekking tot IBANC of de wens om een herinstallatie uit te voeren, dan zult u eerst moeten updaten naar versie 3.4.4 of nieuwer. Het supportteam biedt u dit aan via onze Updateservice óf u kunt eenmalig de nieuwste versie van IBANC aanschaffen.

Opzeggen van uw IBANC Updateservice

Mocht u willen opzeggen, dan verzoeken wij u vriendelijk om dat schriftelijk kenbaar te maken via het contactformulier op onze website of door ons een email te sturen. Wanneer uw opzegging verwerkt is, zal u per email bevestiging krijgen. Let wel op de opzegtermijn van de IBANC Updateservice: uw opzegging moet minimaal 2 maanden voor de afloopdatum geschieden.

Mocht u niet ondersteund werken met IBANC, dan kunt u, tot en met 3 jaar niet-ondersteund te zijn geweest, alsnog een (éénmalige) update kopen bij IBANC om uw versie up to date krijgen. Na deze periode zal de update mogelijkheden van het programma vervallen en zal er een nieuwe versie moeten worden aangekocht.

Mocht u vragen hebben over IBANC, neem dan contact met ons op of bel met 085 401 77 60.