IBANC Software voor studieverenigingen

Wilt u veilig, gemakkelijk en snel het betalingsverkeer doen voor uw studievereniging? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (éénmalig, exclusief BTW) heeft u een tool, waarmee u volledige controle heeft over uw betalingsverkeer en waardoor u verder geen nieuwe boekhoudsoftware hoeft te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren.

Veel studievereniging gebruiken IBANC SEPA software.


IBANC is uitermate geschikt voor studieverenigingen en wordt gebruikt om al het betalingsverkeer mee te organiseren volgens de SEPA regel-en wetgeving. Met de extra controleslag in de software kunnen alle facturen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank.

Scoutingbadges

Waarom IBANC?


Overdraagbaar aan nieuwe penningmeester/secretaris.
Een goed supportteam zit voor u klaar.
Gemakkelijk en snel contributie innen van uw leden.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Scoutingbadges

Ervaar IBANC

Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV bestanden en het is mogelijk ClieOp bestanden te converteren.