IBANC Software voor rijscholen

Wilt u veilig, gemakkelijk en snel het betalingsverkeer doen voor uw rijschool? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (eenmalig, exclusief BTW) heeft u een tool, waarmee u volledig controle heeft over uw betalingsverkeer; u hoeft verder geen nieuwe boekhoudsoftware te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren. Met deze software voldoet u aan de nieuwe SEPA regel- en wetgeving.

Veel rijscholen gebruiken IBANC SEPA software.


IBANC is uitermate geschikt voor rijscholen en wordt gebruikt om al het betalingsverkeer mee te organiseren volgens de SEPA regel-en wetgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank.

Rijschool en IBANC

Waarom IBANC?


Geschikt voor grote aantallen incasso’s en betalingen.
Een goed supportteam zit voor u klaar!
Gemakkelijk en snel lesgeld innen van uw leerlingen.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Rijles en IBANC

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk ClieOp-bestanden te converteren.