IBANC Software

Sinds de invoering van SEPA/IBAN, is verdere uniformisering van formaten binnen de EU een doorlopend proces. Jaarlijks zijn er verdere aanpassingen. IBANC ondersteunt dit via een veelzijdige tool, waarmee u altijd uw verzamelopdrachten in het juiste formaat kunt maken en aanleveren bij uw bank. IBANC is een offline product; u beheert zelf de data in de software.IBANC en de Rabobank

De Rabobank heeft de ondersteuning voor het verouderde BTL91 formaat gestopt in mei 2019. Met het verouderde formaat voor buitenlandse betalingen naar IBAN’s en BBAN’s kunnen geen transacties meer worden aangeboden. IBANC is voor u de veiligste oplossing om dit direct voor u op te lossen; zet direct uw BTL91 om naar het Rabobank GPF (Generic Payment File) met IBANC!Door de verschillende licentietypes kunnen ZZP’ers tot internationale organisaties baat hebben bij IBANC; er is altijd een versie die aansluit op uw wensen. IBANC is al bij bijna 20.000 klanten in Europa actief en is een bewezen en onmisbare oplossing geworden voor vele organisaties. Met IBANC heeft u een veelzijdige en flexibele tool, waarmee u altijd uw batches kunt genereren, aanpassen of converteren.Bespaar tijd en geld en
probeer IBANC uit via onze gratis proefversie!


IBANC gebruik

Gebruik IBANC naast uw boekhoudsoftware, CRM-systeem of als standalone oplossing om uw verzamel batches mee aan te maken, te controleren, aan te passen of om direct te zetten naar het juiste formaat voor uw eigen bank.


Naast MS Excel, csv en XML worden ook verouderde formaten probleemloos in IBANC omgezet naar de nieuwste formaten. Vraag direct uw gratis proefversie aan of neem contact op met IBANC om de mogelijkheden door te nemen: wij helpen u graag verder!

XML conversietool

Waarom IBANC?


Conversie van Excel, csv, BTL91, SEPA XML en ClieOp03 naar het voor u gewenste formaat
Openbreken en aanpassen van bestaande batches
Incidentele batches aanmaken buiten uw ERP-systeem
Offline: beheer al uw data zelf; IBANC heeft geen inzicht in uw gebruik of data
Aangeraden door en in gebruik bij de Nederlandse banken
Voeg Charge Bearers, Service level, Checksums en/of Payment Categories toe aan uw batch
Geschikt voor Windows, Apple, Linux en alle netwerkomgevingen

xml conversietool

Ervaar IBANC


Met IBANC maakt u probleemloos en snel uw batch aan in het door u gewenste formaat. Of u nu IBANC gebruikt naast uw huidige systeem of als alleenstaande oplossing voor uw transacties, IBANC is door zijn veelzijdigheid onmisbaar. Onze video laat u ook zien hoe eenvoudig het werken met IBANC kan zijn; neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.


Kijk hier hoe eenvoudig IBANC werkt:
Kijk hier hoe eenvoudig IBANC werkt!