IBANC Software voor personeelsverenigingen

Uw personeelsvereniging heeft met IBANC een veilige en gebruiksvriendelijke tool voor al het betalingsverkeer van uw personeelsvereniging te organiseren. Het innen van bijvoorbeeld contributie van leden gaat gegarandeerd goed en betalingen zijn met een paar muisklikken aangemaakt.

Vele personeelsverenigingen gingen u voor


IBANC werkt zo gemakkelijk, dat u al binnen één uur aan de slag kunt. Mede daarom wordt de software aanbevolen door alle Nederlandse banken en zijn wij nu de grootste leverancier van incasso- en betalingssoftware in de SEPA-zone. U kunt al met onze kwalitatief hoogwaardige software aan de slag vanaf een eenmalig bedrag van €239,- (exclusief BTW). Bij eventuele vragen staat ons supportteam voor u klaar!

Personeelsvereniging

Waarom IBANC?


Geschikt voor o.a. het innen van contributie.
Overdraagbaar naar een nieuwe penningmeester/secretaris.
Binnen één uur aan de slag met de software.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Personeelsvereniging

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV bestanden en het is mogelijk ClieOp bestanden te converteren.