IBANC Software voor paramedische praktijken

Met de incasso- en betalingssoftware van IBANC heeft u een veilige en gebruiksvriendelijke tool voor al het betalingsverkeer van uw zorginstelling. IBANC is de veiligste SEPA-Software en wordt aangeraden door alle Nederlandse banken. Met IBANC beheert u al uw betalingsverkeer op een veilige en verantwoorde wijze, zonder dat de betalingsgegevens bij een derde partij komen te liggen. U kunt al met onze kwalitatief hoogwaardige software aan de slag vanaf een eenmalig bedrag van €239,- (exclusief BTW).

Vele paramedische praktijken gingen u voor


IBANC is uitermate geschikt voor paramedische praktijken en wordt gebruikt om al het betalingsverkeer mee te organiseren, uiteraard volgens de SEPA regel- en wetgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank.

Paramedische praktijken incasso betaling fysio

Waarom IBANC?


Geschikt voor zowel incasso’s als betalingen, bijv. het innen van eigen bijdrage.
Gegarandeerd veilig en lokaal opgeslagen; getest door meerdere banken.
Meerdere versies beschikbaar, waaronder een uitgebreide servereditie.
Bij eventuele vragen staat ons supportteam voor u klaar!
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

paramedische praktijken ergotherapie incasso betaling

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk ClieOp-bestanden te converteren.