Uw website linken aan IBANC Software

Bent u tevreden over onze software en wilt u 3 maanden update- en supportpakket gratis ontvangen. Voeg dan onderstaand plaatje toe aan uw website. Het is gemakkelijk om onze sites met elkaar linken of vraag uw websitebeheerder om het voor u te doen. U kunt een mail sturen naar info@ibanc.eu met de website waar de link is toegevoegd. Zodra wij deze link hebben kunnen verifiëren krijgt u van ons eenmalig de 3 maanden gratis update- en supportpakket toegewezen.

Onderstaande tekst is het plaatje voor uw website

<a href="https://www.ibanc.eu/">
<img src="//www.ibanc.eu/images/link-image-sized.png?source=linken-met-elkaar_nl" alt="IBANC SEPA Software" title="Ons betalingsverkeer is geregeld met IBANC SEPA Software!" />
</a>
Kopieer bovenstaande tekst voor het plaatje op uw website

IBANC

Voorwaarden

U linkt naar ons via uw website
Stuur uw website link naar info@ibanc.eu zodat wij deze kunnen controleren
U ontvangt eenmalig 3 maanden update- en supportpakket
Wij vragen van u de link minimaal 3 maanden te laten staan

excel

Ervaar IBANC

Gebruikt u nu eigen boekhoudsoftware of excel voor het maken van groepen te incasseren of te betalen bedragen dan kunt u deze informatie probleemloos in IBANC zetten.
IBANC neemt de door u gekozen indelingen over zodat er geen informatie verloren gaat en helpt u met het importeren van het bestand.
Voor diegenen onder u die het technisch complex willen maken: IBANC accepteert ook CSV bestanden en het is mogelijk Clieop te converteren.