IBANC Software voor huisartsen en apotheken

Wilt u veilig en makkelijk het betalingsverkeer voor uw huisartsenpraktijk of apotheek regelen? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (éénmalig, excl. BTW) heeft u een tool waarmee u volledige controle heeft over uw betalingsverkeer en hoeft u verder geen nieuwe boekhoudsoftware te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren.

Zelfs het Nederlands Huisartsen Genootschap ging u al voor


IBANC is uitermate geschikt voor huisartsenpraktijken en wordt gebruikt om al het betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA wet- en regelgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen en betalingen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij uw bank. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als beste en veiligste SEPA software.

rechten en IBANC

Waarom IBANC?


Geschikt voor betalingen en incasso’s van al uw relaties.
Binnen één uur aan de slag met deze effectieve software.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.
IBANC wordt door alle Nederlandse banken aanbevolen.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.

Huisartsen en apotheken en IBANC

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV- en ClieOp-bestanden en kan deze direct converteren naar XML-formaat (SEPA).