IBANC Software voor groothandels

Wilt u veilig en makkelijk het betalingsverkeer van uw groothandel regelen? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (éénmalig) heeft u een tool waarmee u volledig controle heeft over uw betalingsverkeer en hoeft u verder geen nieuwe boekhoudsoftware te kopen. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren.

Een groot aantal groothandels ging u in de afgelopen maanden al voor


IBANC is uitermate geschikt en wordt al door vele andere groothandels gebruikt om al het betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA wet- en regelgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen en betalingen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij u bank. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als beste en veiligste SEPA software.

fruit

Waarom IBANC?


Ontwikkeld voor het uitvoeren van grote aantallen incasso’s en betalingen.
Past naast ieder ERP/CRM systeem.
Alle banken in Nederland bevelen IBANC als beste en veiligste SEPA software aan.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

groothandel en IBANC

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen, zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk ClieOp-bestanden te converteren.