IBANC Software voor consultancy- en adviesbureaus

Dat kan, met de oplossing van IBANC kunt u gemakkelijk, snel en veilig het betalingsverkeer regelen voor uw consultancy- of adviesbureau. Vanaf €239,- (éénmalig, excl. BTW) heeft u een tool, waarmee u volledig controle heeft over uw betalingsverkeer. Verdere aanschaf van boekhoudsoftware is niet nodig. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren en beheren. Met deze software voldoet u aan de nieuwe SEPA regel- en wetgeving.

Veel consultancy- en adviesbureaus gebruiken de IBANC SEPA software.


IBANC wordt al door veel consultancy- en adviesbureaus gebruikt om hun betalingsverkeer mee te organiseren volgens de SEPA regel-en wetgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij u bank.

consultant in combinatie met IBANC

Waarom IBANC?


Geschikt voor grote aantallen incasso’s en betalingen.
Een goed supportteam zit voor u klaar.
De incasso’s zijn eenvoudig in te delen in groepen.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

consultancy

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk ClieOp-bestanden te converteren naar onze software.