IBANC Software voor budoclubs

Wilt u veilig en gemakkelijk uw contributie, lesgelden en toernooigelden incasseren? Dat kan met de oplossing van IBANC. Vanaf €239,- (éénmalig, excl. BTW) heeft u een gebruiksvriendelijke tool voor budoclubs waarmee u foutloos uw incasso- en betalingsbatches kunt aanmaken. Met IBANC software kunt u binnen één uur al uw banknummers, namen en bedragen beheren en SEPA incasso’s en betalingen uitvoeren.

Veel budoclubs gebruiken IBANC SEPA software.


IBANC wordt al door vele andere budoclubs gebruikt om bijvoorbeeld contributies en toernooigelden te innen en om batchbetalingen mee uit te voeren. Voor IBANC geldt een eenmalige aanschaf, waardoor de kosten laag blijven, terwijl u kwalitatief het beste product koopt. Daarnaast zit er een supportteam voor u klaar om te helpen. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als veiligste en beste SEPA software.

Budovereniging en IBANC

Waarom IBANC?


Gemakkelijk en snel contributie en lesgeld innen van uw leden.
Een goed supportteam zit voor u klaar.
Overdraagbaar naar nieuwe penningmeester/secretaris.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Budoclubs en IBANC

Ervaar IBANC


Gebruikt u nu eigen boekhoudsoftware of Excel voor het maken van groepen te incasseren of te betalen bedragen dan kunt u deze informatie probleemloos in IBANC zetten. IBANC neemt de door u gekozen indelingen over zodat er geen informatie verloren gaat. Ook accepteert IBANC XML en CSV-bestanden; het is tevens mogelijk om direct ClieOp-bestanden te converteren.