IBANC Software voor Bouwbedrijven

Met de incasso- en betalingssoftware van IBANC heeft u een veilige en gebruiksvriendelijke tool voor alle soorten bouwbedrijven om al het betalingsverkeer binnen de organisatie te organiseren. De software is geschikt voor het efficiënt uitvoeren van een groot aantal incasso’s en betalingen, zowel binnen Nederland als internationaal. Transacties kunnen automatisch worden ingevoerd, zelfs vanuit een bestaand boekhoudpakket.

Vele bouwbedrijven gingen u voor


IBANC werkt zo gemakkelijk dat u al binnen één uur aan de slag kunt. Mede daarom wordt de software aanbevolen door alle Nederlandse banken en zijn wij nu de grootste leverancier van incasso- en betalingssoftware in de SEPA-zone. Software van de hoogste kwaliteit en veiligheid is daarom een garantie. Bij eventuele vragen staat ons supportteam voor u klaar!

Bouwbedrijven

Waarom IBANC?


Op veiligheid en betrouwbaarheid getest.
Alle informatie wordt lokaal opgeslagen.
Past naast ieder ERP/CRM systeem.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Bouwbedrijven

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. CSV-bestanden worden ook geaccepteerd door IBANC en u kunt zelfs ClieOp-bestanden converteren naar onze software.