IBANC Software voor uw bakkerij

Met de incasso- en betalingssoftware van IBANC heeft u een veilige en gebruiksvriendelijke tool voor al het betalingsverkeer van de (banket)bakkerij. Het betalen van toeleveranciers en/of het incasseren bij vaste klanten gaat gegarandeerd goed en SEPA batches zijn met een paar muisklikken aangemaakt. IBANC is de SEPA oplossing voor vele bakkerijen en het M.K.B. in Nederland.

Bakkerijen door heel Nederland zijn u voorgegaan.


IBANC werkt zo gemakkelijk, dat u al binnen één uur aan de slag kunt. Mede daarom wordt de software aanbevolen door alle Nederlandse banken en zijn wij nu de grootste leverancier van incasso- en betalingssoftware in de SEPA-zone. U kunt met onze kwalitatief hoogwaardige software al aan de slag vanaf een eenmalig bedrag van €239,- (exclusief BTW). Zo houdt u de kosten laag en bij eventuele vragen staat ons supportteam voor u klaar!

bakker

Waarom IBANC?


Geschikt voor betalingen en incasso’s, bijv. aan toeleveranciers en vaste klanten.
Geschikt voor Apple, Windows en Linux.
Adresboek voor het bijhouden van uw administratie.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

sportschool

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen, zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en ClieOp-bestanden en converteert deze direct naar het (SEPA) XML-formaat.