IBANC Software voor assurantiekantoren

Assurantiekantoren moeten altijd de uiterste zorg dragen voor hun betalingsverkeer en zoeken daarvoor betrouwbare software die aan hun wensen voldoet. IBANC is de betaal- en incassohub die wordt aangeraden door alle Nederlandse banken. Met IBANC beheert u al uw betalingsverkeer op een veilige en verantwoorde wijze, zonder dat de betalingsgegevens bij een derde partij komen te liggen.

Vele assurantiekantoren gingen u voor


IBANC is uitermate geschikt voor assurantiekantoren en wordt gebruikt om het betalingsverkeer te organiseren volgens de SEPA regel-en wetgeving. Met de extra controleslag in de software, kunnen alle facturen probleemloos worden geïncasseerd en worden betalingsbatches correct en snel aangeleverd bij u bank. IBANC wordt in Nederland door alle banken aanbevolen als beste en veilige betalingssoftware.

Assurantiekantoren

Waarom IBANC?


Op veiligheid en betrouwbaarheid getest.
Alle informatie wordt lokaal opgeslagen.
Past naast ieder ERP/CRM systeem.
Geschikt voor Windows, Apple & Linux.
Importeer Excel, CSV, ClieOp03, SEPA-XML en andere gangbare formaten.

Assurantiekantoren

Ervaar IBANC


Maakt u groepen aan met Excel of uw eigen boekhoudprogramma om te incasseren of te betalen? Dan kunt deze informatie probleemloos overzetten in IBANC. De door u gekozen indelingen wordt door IBANC overgenomen zodat er geen informatie verloren gaat. IBANC accepteert ook CSV-bestanden en het is mogelijk ClieOp-bestanden te converteren.