UW IBANC servicepakket verlengen

Binnen IBANC kunt u via het menu naar HELP --> SERVICEPAKKET VERLENGEN om uw servicepakket met 12 maanden te verlengen. De nieuwe einddatum zal 12 maanden na de afloopdatum van uw huidige serviceperiode zijn. U kunt ook een e-mail sturen naar info@ibanc.eu of het contactformulier invullen.

Prijzen Updateservice ING licenties


12 maanden Updateservice € 149,-  € 249,-
Alle prijzen zijn excl. btw

Updateservice

De Updates van IBANC zorgen voor een optimale werking van de software en voor het introduceren van nieuwe functies. Naast essentiele- en beveiligingsupdates zorgen nieuwe features voor een beter gebruiksgemak van de software. Wanneer u gebruik maakt van de Updateservice heeft u ook recht op support.

Online Backup- & Overzetservice

Met de Online Backupservice kunt u al uw batchgegevens veilig opslaan bij ons. Wanneer bijvoorbeeld uw computer crasht, kunt u alle data eenvoudig terughalen met het door u ingestelde wachtwoord.

Met de Overzetservice kunt u uw licentie, met behoud van gegevens, snel overdragen naar een ander werkstation. Bijvoorbeeld bij een wisseling van penningmeester of als u (tijdelijk) vanaf een andere computer gaat werken.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op via 085 401 77 60 of via info@ibanc.eu